In het dossier van een dier zijn alle producten opgenomen die toegediend zijn bij het dier. Hier kun je verschillende acties ondernemen die te maken hebben met deze producten.

Product toevoegen

Door op "+ Product" te drukken kan je producten selecteren en toevoegen aan dit dier. Deze zullen daarna hier in de lijst verschijnen.

Factuur aanmaken

Door op "+ Factuur" te drukken kan je producten van het dier kiezen en daarvan een factuur opstellen. Het is dus mogelijk om eerst producten aan het dier toe te voegen en deze daarna pas te factureren.

Afboeken

Door middel van de "Afboeken" knop is het mogelijk om voor geselecteerde producten mutaties te maken op de voorraad. Zo zou je dus niet gefactureerde producten kunnen muteren op deze manier.

Document maken

Via de "Document" knop is het mogelijk om een logboek te maken voor geselecteerde producten.

Info

De info knop geeft wat extra informatie over de icoontjes die bij productregels te zien kunnen zijn, verder bied je dit de mogelijkheid om de Logboek functie uit te schakelen.

Etiket printen

Indien een etiketprinter is ingesteld en het product etiketten heeft ingeschakeld kan je voor een product via deze knop een etiket uitprinten. De tekst op het etiket is nog aanpasbaar voordat je het etiket uitprint.

Productregel bewerken

Door op een productregel te drukken kan je deze bewerken. Door op "Aanvullende informatie" te drukken verschijnen er wat extra velden. Verder kan je de productregel verwijderen door op "Verwijderen" te drukken.