Het kan voorkomen dat een dier van eigenaar veranderd. Dit is in Vetocare zo geregeld. Om een dier van eigenaar te veranderen ga je naar het dossier van het desbetreffende dier.

Nu gaan we naar de bewerkpagina door op "Bewerken" te drukken.

Hier druk je bovenaan op "Eigenaar veranderen". Nu kom je op het scherm waar je de nieuwe eigenaar kunt kiezen. Verder staat erboven aangegeven wat er wel en niet over wordt gezet naar de nieuwe eigenaar.

Door op "Opslaan" te drukken wordt het dier overgezet naar de nieuwe eigenaar.