Het is in Vetocare mogelijk om eenvoudig bestanden te delen tussen alle medewerkers. Deze bestanden kunnen daarnaast voor meerdere doelen gebruikt worden.

Standaardberichten

Je kunt in de standaardberichten bijlagen invoegen vanuit de praktijkbestanden, hierdoor worden deze bij elke e-mail die gebruikt maakt van het standaardbericht automatisch ingevoegd. Voor meer informatie over standaardberichten, zie: Standaardberichten.

E-mail versturen

Bij het versturen van een e-mail kan je ook zelf kiezen uit de praktijkbestanden en een praktijkbestand bijvoegen. Voor meer informatie, zie: E-mail versturen.

Tekeningen

Bij het maken van een tekening heb je de keuze tussen bestanden van het dier, praktijkbestanden en zelf een bestand te uploaden. Door middel van praktijkbestanden heb je bij elk dier toegang tot bijvoorbeeld dezelfde röntgenfoto's. Voor meer informatie omtrent tekeningen, zie: Een tekening-maken.

Praktijkbestanden beheren

De praktijkbestanden vind je door naar "Instellingen" te gaan en daar op de optie "Praktijkbestanden" te drukken onder het kopje "Algemeen". Hier kan je bestanden uploaden door op de "+ Bestand" knop te drukken. Verder kan je door op een bestand te drukken in de lijst een voorbeeld zien van het bestand en het bestand downloaden. Door op het pijltje te drukken naast het bestand in de lijst heb je de optie om het bestand te hernoemen, een opmerking toe te voegen en om het bestand te verwijderen.