Het is in Vetocare mogelijk om jouw BTW-aangifte in te zien. Deze rapportage is eenvoudig op te vragen via het menu door op het pijltje naast "Facturen" te drukken en dan op "BTW-aangifte".

In de BTW-aangfifte is per BTW-tarief te zien, het bedrag waarover BTW berekend wordt en het BTW bedrag. Rechts bovenaan in het scherm is een filter aanwezig waarmee je naar een ander kwartaal kan navigeren, maar je kunt ook de aangifte per jaar of maand opvragen.

De aangifte kan je ook exporteren via de "Exporteren" knop. Hierbij heb je de optie om deze af te drukken, te downloaden als pdf of Excel bestand of een pdf te versturen naar een contact of e-mailadres.