Het gebeurd regelmatig dat er dieren bijkomen en vertrekken, daarom komt het wel eens voor dat je een dier moet verwijderen uit jouw Vetocare.

Om een dier uit jouw Vetocare te verwijderen, navigeer je eerst naar "Cliënten". Vanuit het overzicht met cliënten selecteer je de cliënt waaraan het dier is verbonden, vanuit de pagina van de cliënt kan je meteen naar het overzicht van het dier gaan. Ook kun je vanuit het complete cliënt overzicht meteen op de naam van het dier drukken, deze staat onder de naam van de cliënt vermeld.

Zoals je kunt zien bevind je jezelf nu in het overzicht van het dier.

Om het dier uit Vetocare te verwijderen, moet je eerst op de knop "Bewerken" drukken. Dan zal de knop "Verwijderen" tevoorschijn komen.

Zodra je drukt op de knop "Verwijderen" zal er nog een bevestiging worden gevraagd om zeker te weten dat je het dier daadwerkelijk uit Vetocare wilt verwijderen, als deze is bevestigd zal het dier uit Vetocare worden verwijderd.