Het is in Vetocare mogelijk om de nationale feestdagen in de agenda te verwerken. De feestdagen worden als normale afspraken opgenomen in de agenda. Indien je meerdere agenda's hebt worden deze in de algemene agenda opgenomen. Om de feestdagen toe te voegen aan de agenda ga je naar de "Instellingen". Hier kies je voor de optie "Feestdagen" onder het kopje "Agenda". Hier heb je de optie om de feestdagen van enkele landen toe te voegen. Druk op de knop "Toevoegen" naast het land waarvan je de feestdagen wilt toevoegen. Het kan enkele seconden duren na het drukken, hierna veranderd de knop in een "Verwijderen" knop. De verwijder knop verwijderd alle feestdagen van dat land weer.