Je kunt in Vetocare afspraken verwijderen, bijvoorbeeld omdat deze is geannuleerd.

Om een afspraak te verwijderen ga je naar de "Agenda" en selecteer je de afspraak die verwijderd kan worden door er op te klikken.

Helemaal onder in het scherm is er de knop "Verwijderen", je kunt de afspraak via deze knop verwijderen. Er zal een bevestigingsvraag komen om zeker te weten dat je de afspraak wilt verwijderen, zodra deze bevestigingsvraag is bevestigd zal de afspraak uit de agenda worden verwijderd.