Het is mogelijk om binnen Vetocare je agenda te exporteren naar een Excel- of CSV-bestand. Om dit te doen ga je naar de "Agenda". Hier druk je bovenaan het scherm op de knop "Exporteren". Nu opent een scherm waarbij je een aantal filters kunt instellen.

Agenda

Je hebt de keuze om één of meerdere agenda's te selecteren om te exporteren door middel van de selectievakjes.

Periode

De periode waartussen afspraken worden geëxporteerd is in te stellen op drie manieren. Je kunt begin en einddatum invullen, een maand kiezen of een jaar kiezen.

Bestandsformaat

Je hebt de keuze om de agenda te exporteren als Excel- of CSV-bestand.

Als alles naar wens is ingesteld hoef je alleen nog maar op de "Exporteren" knop te drukken. Na een klein ogenblik wordt het bestand gedownload.