Het is een mogelijkheid om een apart e-mailadres te hebben voor jouw Vetocare account en voor contact met klanten. Dit artikel is bedoeld voor wanneer je een e-mailadres wilt instellen voor contact met klanten.

Om jouw contact e-mailadres in te stellen navigeer je via "Instellingen" naar
"Instellingen voor het verzenden van e-mails".

Je hoeft maar 2 velden in te vullen bij het instellen:

Afzendernaam - Dit is de naam van de zender, mensen zien dit voordat zij de e-mail openen.

Praktijk e-mailadres - Het e-mailadres waarnaar de reacties van klanten worden verstuurd, denk aan reacties op afspraakherinneringen.

Druk tot slot op de "Opslaan" knop om de instellingen op te slaan.