Het kan voorkomen dat jouw praktijk geen gebruik maakt van een veld die bij het aanmaken of bewerken van een dier/cliënt te zien is. Vetocare laat je de niet gewenste velden verbergen, zodat jij kan focussen op de data die van belang is. Je hebt binnen Vetocare zelfs de keuze om te kiezen of een veld te zien is in een intake of alleen in het dossier. Als een veld wordt verborgen blijven de gegevens bewaard, dus als je dit veld weer aanzet zie je het veld met data weer zoals het voor het verbergen was.

Cliëntvelden verbergen

Om cliëntvelden te verbergen/tonen gaan we naar de "Instellingen" via het menu. Daar selecteren we de optie "Cliëntvelden instellen". Hier staat een overzicht van alle velden die te zien zijn bij het maken en/of bewerken van een cliënt.

Diervelden verbergen

Om diervelden te verbergen selecteer je de optie "Diervelden instellen" in "Instellingen". Ook hier zie je alle velden die te zien bij het maken/bewerken van een dier.