Het kan voorkomen dat een cliënt om de een of andere reden niet meer relevant is voor de praktijk. In dat geval is het een optie om de cliënt uit jouw Vetocare te verwijderen.

Om een cliënt uit jouw Vetocare te verwijderen, navigeer je eerst naar "cliënten".

Zoals je kunt zien heb je nu een overzicht met alle cliënten in jouw Vetocare, selecteer de cliënt die je wilt verwijderen.

Vervolgens zul je jezelf bevinden in het overzicht voor de desbetreffende cliënt.

Om de cliënt te verwijderen, druk je eerst op de knop "Bewerken".

Nu zal de knop "Verwijderen" tevoorschijn komen, met deze knop kun je de cliënt verwijderen.

Er zal nog worden gevraagd om een bevestiging om zeker te weten dat je de cliënt wilt verwijderen, zodra deze bevestigd is zal de cliënt uit jouw Vetocare verwijderd worden.

Let op: Mogelijk is het beter om een cliënt in jouw Vetocare te behouden in verband met administratieve redenen.