In de dierendossiers van jouw cliënten bevinden zich verschillende overzichten, waaronder 'Rapportages'. In dit blokje is het mogelijk om rapportages aan te maken door middel van jouw sjablonen.

Door middel van deze sjablonen is het mogelijk om een rapportage te maken van wat je ook maar wilt. Denk bijvoorbeeld aan een behandeling, onderzoek of waar je ook maar een rapportage van wilt maken.

Om een rapportage te maken, druk je op de + knop. Indien je meerdere sjablonen hebt, selecteer je vervolgens welk sjabloon je wilt gebruiken.

Vervolgens krijg je een formulier te zien welk de velden bevat van het ingevulde sjabloon en enkele extra velden relevant aan de cliënt of zijn/haar dier, afhankelijk van waaronder de rapportage wordt aangemaakt.

Mappen

Alle rapportages staan standaard los in de lijst, maar kun je eenvoudig in een map plaatsen om deze overzichtelijk te houden, bijvoorbeeld bij een nieuwe behandelcyclus of casus.

Door op de knop 'Nieuwe map' te drukken, kun je een nieuwe map aanmaken en vervolgens kun je vanuit deze map direct nieuwe rapportages aanmaken, of bestaande rapportages naar de map verplaatsen.

Om een rapportage in of uit een map te halen, kun je bij een rapportage op de knop 'Opties' drukken en vervolgens 'In een map plaatsen'. Om een bestaande rapportage uit een map te halen, druk je op de knop 'Opties' en dan vervolgens op 'Uit map halen'.