Binnen een gewenst cliëntendossier kun je eenvoudig dieren toevoegen en raadplegen. Je kunt een dier toevoegen door op de knop "Dier toevoegen" te klikken.

Het scherm toont vervolgens het voorblad voor een nieuw dossier. Selecteer vervolgens de diersoort van het toe te voegen dier (of voeg een nieuwe diersoort toe) en voer de verdere gegevens van het dier in. Alleen de naam en diersoort zijn verplicht, de overige gegevens kunnen altijd later nog toegevoegd of gewijzigd worden.

Zodra je hebt opgeslagen, kom je in het aangemaakte dossier terecht. Het dossier bevat alle informatie over het dier, zoals de basisgegevens, rapporten en notities.