Vetocare geeft je de mogelijkheid om jouw praktijklogo toe te voegen. Het toevoegen van jouw praktijklogo geeft het voordeel dat jouw logo direct kan worden toegevoegd op facturen. Klanten kunnen hierdoor veel makkelijker jouw factuur herkennen.

Om jouw praktijklogo toe te voegen aan Vetocare navigeer je eerst naar "Instellingen", vervolgens ga je naar "Praktijkgegevens".

Het logo kan toegevoegd worden via de knop "Logo toevoegen". Hierna zal er een nieuw venster tevoorschijn komen op jouw computer waarbij je het logo kunt selecteren.

Zodra het logo is geüpload zul je nog de mogelijkheid hebben om het logo bij te snijden indien nodig.
Als je klaar bent met de foto gebruik je de knop "Klaar". Het logo is nog niet opgeslagen, hiervoor moet je op de knop "Opslaan" drukken.