Een cliënt toevoegen gaat heel eenvoudig. Op het eerste scherm wat je te zien krijgt in Vetocare zie je direct een knop "Cliënt toevoegen". Als je hier op drukt, krijg je het volgende scherm te zien.

Via dit scherm kun je alle bekende informatie van een cliënt invoeren. Het enige veld wat verplicht is, is de naam. De rest kun je desnoods op een later moment aanvullen.

Zodra de cliënt is aangemaakt, kom je direct in zijn/haar dossier terecht. Dit dossier word gebruikt om alle informatie rondom deze cliënt bij te houden, zoals zijn/haar dieren, afspraakhistorie en gekoppelde contacten.