In Vetocare is het mogelijk jouw praktijk helemaal in te stellen zoals je dat zelf wilt. Zo heb je onder andere de keuze uit vier talen: Nederlands, Engels, Frans en Zweeds. Verder kun je ook de valuta selecteren en de eenheden voor gewicht en lengte. Als laatste is er nog de instelling om de tijdzone in te stellen en hoe datum en tijd moet worden weergegeven in Vetocare.

Om naar deze instellingen te gaan druk je op "Instellingen" in het menu.

Hier selecteer je de optie "Taal en regio-instellingen". Nu krijg je een scherm te zien waar de reeds genoemde instellingen aan te passen zijn naar de gewenste waarden. Vergeet niet op "Opslaan" te drukken om de instellingen in werking te laten treden.